Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Acces la programele de finanțare UE

Sprijinim IMM-urile să înțeleagă și să acceseze programele și fondurile UE

Experții Enterprise Europe Network vă oferă sprijin pentru identificarea programelor de finanțare UE care vă pot finanța proiectele de cercetare, inovare și afaceri.

Cercetarea și inovarea sunt esențiale pentru a menține Europa lider în acest context global în transformare și pentru a atinge obiectivele strategice de autonomie ale Uniunii Europene. Acestea sunt, de asemenea, factori cheie pentru ca IMM-urile europene să deblocheze procesul de tranziție către modele de afaceri mai durabile, mai rezistente și mai digitale.

Experții Enterprise Europe Network oferă sprijin companiilor în transformarea cercetărilor de top în inovații pregătite pentru piață. Avem resurse excelente pentru a profila cele mai bune cercetări din Europa și pentru a vă sprijini tehnologiile inovatoare pentru a intra pe piețele din Europa.

Programele europene de finanțare pentru cercetare și inovare pot fi de mare ajutor pentru multe companii care se confruntă cu provocările succesului inovării în afaceri.

Experții Enterprise Europe Network vă oferă sprijin:

  • Identificarea celui mai potrivit program de finanțare UE pentru proiectul dvs.
  • Identificarea partenerilor de cercetare potriviți pentru proiectul dvs.
  • Pe tot parcursul procesului de concepere a proiectului, de solicitare a finanțării și de implementare a proiectului
  • Consultanță privind strategii de inovare în afaceri, proprietate intelectuală și multe altele

Enterprise Europe Network adoptă o abordare holistică și consideră că doar accesul la finanțare nu este suficient. Prin urmare, oferim o gamă largă de servicii, identificare de parteneri și sprijin pentru finanțarea UE pentru proiectul dvs., pe top parcursul procesului, de la cercetare la inovare la piețe.

În timp ce mulți dintre clienții noștri caută sprijin pentru a accesa programele de cercetare care finanțează proiecte colaborative precum Acceleratorul Consiliului European pentru Inovare și Orizont Europa, suntem, de asemenea, pregătiți să oferim consultanță și cu privire la alte programe UE, cum ar fi LIFE, Erasmus pentru tineri antreprenori și alte inițiative pentru IMM-uri, finanțate în cadrul Programului privind Piața Unică, Orizont Europa sau Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

Deținătorii Sigiliului de Excelență EIC se pot baza pe sprijinul experților Rețelei pentru a-i ajuta să identifice surse alternative de finanțare adecvate pentru proiectul lor – în special din FEDER.