Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Piața Unică a UE

Sprijinim IMM-urile să acceseze legislația, regulile și regulamentele UE și să depășească obstacolele pieței unice.

Experții Enterprise Europe Network sprijină IMM-urile să acceseze legislația, regulile și regulamentele UE și să depășească obstacolele pieței unice pentru a putea beneficia de oportunitățile oferite de Piața Unică a UE.

Experții Enterprise Europe Network oferă IMM-urilor consultanță cu privire la legislația și politicile UE, astfel încât acestea să poată aborda mai ușor procedurile și să depășească provocările care apar în contextul activităților de afaceri desfășurate la nivel internațional.

Experții noștri vă pot sprijini în ceea ce privește aspecte legate de:

  • Vânzarea de bunuri și servicii și detașarea lucrătorilor la nivel internațional
  • Asigurarea conformității produselor și respectarea normelor fiscale și de reglementare (standarde, marcaje CE, REACH etc.)
  • Valorificarea oportunităților de afaceri pe piețele publice din străinătate
  • Protejarea proprietății intelectuale
  • Revizuirea legislației europene

În contextul Enterprise Europe Network vă oferim consiliere personalizată, și pentru vă ajuta să depășiți barierele întâlnite în activitatea dumneavoastră de afaceri desfășurată la nivel internațional colaborăm cu alte rețele de experți precum Your Europe Advice sau SOLVIT.

 Este compania dumneavoastră inovatoare pregătită să obțină succesul și să-și extindă afacerea datorită oportunităților oferite de Piața Unică a UE? În cazul în care răspunsul dumneavoastră este afirmativ vă invităm să ne contactați! Vă stăm la dispoziție cu servicii de sprijin personalizate privind Piața Unică a UE.