Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Digitalizare

Sprijinim IMM-urile să adapteze soluțiile digitale la nevoile lor de afaceri

Digitalizarea poate aduce mai multe beneficii afacerii dvs., inclusiv eficiență mai mare și costuri mai mici. Vă putem ghida cu privire la modul în care să integrați tehnologiile digitale în procesele dvs. de afaceri și să adaptați soluțiile digitale nevoilor dvs. de afaceri.

Servicii de sprijin pentru digitalizare

Vă putem evalua nevoile de digitalizare prin metodologii eficiente și alte instrumente ”ready to use”.

Pe baza unei evaluări amănunțite a nevoilor și provocărilor companiei dvs., vă oferim servicii personalizate și vă ajutăm să găsiți parteneri pentru inovare, soluții și tehnologii digitale pregătite pentru piață sau oportunități de piață pentru soluțiile dvs. digitale.

De asemenea, vă putem sprijini în obținerea de finanțări pentru proiectele dvs. în domeniul digitalizării, prin identificarea de programe, scheme și măsuri de finanțare disponibile la nivel european, național sau regional.

Aliații noștri în digitalizare

Vă oferim aceste servicii în colaborare cu alte organizații de sprijin pentru afaceri din ecosistemul local, care pot completa serviciile noastre inițiale cu servicii de suport pentru digitalizare mai avansate și mai specializate.

Ei sunt așa-numiții „aliați ai digitalizării EEN”. Pentru a ne asigura că primiți un set complet de servicii adaptate nevoilor dumneavoastră, împreună cu aceștia oferim asistență de bază și servicii personalizate pentru digitalizare.

Printre aliații noștri,  se regăsesc European Digital Innovation Hubs, clusterele digitale și inițiativele Startup Europe.

Asigurăm sinergii între noi și aliații noștri prin:

  • activități comune precum evenimente B2B, I2B, apariții comune la târguri, sesiuni de informare, training-uri;
  • recomandări de clienți pentru servicii specializate, cum ar fi test-before-invest.