Servicii de sprijin pentru digitalizare

 

Unul dintre principalele obiective ale rețelei BISNet Transylvania este de a sprijini IMM-urile în tranziția către modelele de afaceri digitale.

În acest scop, oferim servicii menite să informeze IMM-urile cu privire la provocările și oportunitățile oferite de tehnologiile digitale pentru a-și îmbunătăți modelele de afaceri și să adopte tehnologii digitale pentru a spori sustenabilitatea, reziliența și eficiența companiilor.

Din perspectiva noastră digitalizarea pleacă de la patru factori principali: inovarea bazată pe tehnologie, cererile consumatorilor, noi provocări cu care se confruntă afacerile și schimbări ale ecosistemelor de afaceri.

In acest sens serviciile noastre de bază sunt orientate către toate tipurile de IMM-uri și sunt menite să informeze companiile despre beneficiile și avantajele unui model de afaceri digitalizat:

  • Informare privind beneficiile digitalizării, precum și potențiale provocări în implementarea tehnologiilor digitale.
  • Conectarea cu alți actori locali responsabili de digitalizare
  • Informații despre surse locale de finanțare sau alt tip de sprijin

Prin serviciile de nivel mediu și avansat firma dumneavoastră va beneficia de o evaluare avansată a nevoilor digitale, consultanță unu la unu, precum și consultanță, sprijin și chair parteneriate cu E-DIH-urile Regiunii Centru ți ale Regiunii Nord-Vest.