Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

În cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, www.adrcentru.ro, funcționează din 2008, Biroul Enterprise Europe Network.

 ADR Centru coordonează procesul de programare și planificare a dezvoltării în Regiunea de Dezvoltare 7 Centru și sprijină mediul public și mediul de afaceri să dezvolte proiecte care pot accesa finanțare nerambursabilă.

 În calitate de organizație membră a acestei rețele europene, alături de ceilalți parteneri ai Consorțiului BISNet Transylvania, ADR Centru oferă informații și servicii gratuite companiilor din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, dar și institutelor de cercetare, universităților, centrelor tehnologice și asociațiilor de întreprinzători din regiune.

 Dorești să îți dezvolți afacerea, să stabilești parteneriate de afaceri în Uniunea Europeană și în afara ei și să descoperi oportunitățile pe care Piața Unică Europeană le oferă companiilor? Experții Enterprise Europe Network te pot sprijini în acest demers! Aceștia dețin expertiza și resursele necesare pentru conectarea afacerilor locale cu partenerii internaționali potriviți, fie că este vorba de producție, distribuție, intrarea pe noi piețe, impulsionarea inovației sau colaborarea în cercetare și dezvoltare.

 Doamna Daniela Breazu este consilier Enterprise Europe Network de 4 ani în cadrul biroului Enterprise Europe Network al ADR Centru, specializată în stabilirea de parteneriate de afaceri prin intermediul platformei de cooperare în afaceri a Enterprise Europe Network sau a altor instrumente de matchmaking: evenimente de brokeraj, misiuni economice. Un element important în succesul activităților de intermediere a parteneriatelor de afaceri este redactarea și prezentarea profilurilor de cooperare în afaceri prin intermediul cărora sunt promovate solicitările dvs. În portofoliul de activitate al Danielei se află colaborări cu peste 100 companii pentru servicii de cooperare în afaceri, participarea la evenimente de afaceri, acțiuni de informare și instruire.  Un număr de 38 de companii au beneficiat de analiza de nevoi, redactarea și încărcarea profilului de cooperare în afaceri pe platforma Enterprise Europe Network. Nouă dintre companiile consiliate de Daniela au reușit să încheie parteneriate de afaceri cu alte companii din Uniunea Europeană sau din afara ei care le-au adus o creștere a vânzărilor prin intrarea pe noi piețe, diversificarea gamei de produse comercializate, a furnizorilor de materii prime sau tehnologie.

 Cu o experiență bogată în realizarea intermedierilor în afaceri, Daniela vă poate ajuta să descoperiți partenerii de afaceri potriviți pentru afacerea dvs. și să beneficiați și de alte oportunități oferite de Piața Unică Europeană precum: consiliere strategică pentru accesarea fondurilor necesare pentru proiecte de dezvoltare a afacerii, analiza nevoilor de dezvoltare a afacerii dvs. și propunerea unui planul de acțiuni personalizat.

 Companiile interesate să își dezvolte afacerea sau să stabilească parteneriate de afaceri în Uniunea Europeană sunt invitate să contacteze biroul  Enterprise Europe Network la următoarele date de contact: telefon 0258401276, interior 483, e-mail  daniela.breazu@adrcentru.ro.