Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Dacă tocmai ai lansat sau urmează să lansezi un startup tech sau digital, comunitatea Launch este soluția potrivită pentru tine.

Prin comunitatea Launch ai acces la toate resursele de care ai nevoie pentru a trece de la un produs la un startup de succes: expertiză, experiență, capital și proiecte pilot, precum și un program care îți ghidează eforturile în directia potrivită.

Experți din industria de tehnologie și fondatori de succes contribuie cu experiența și expertiza lor la rezolvarea provocărilor întâmpinate în traiectoria ta de la produs la startup de succes.

Fie că este vorba despre cum îți stabilești strategia de go-to-market, fie despre cum să-ți crești echipa de vânzări, cum să încorporezi corect feedback-ul primit, sau doar să îmbunătățești produsul după un roadmap clar, mentorii din comunitatea Launch îți vin în ajutor.

În această comunitate ai acces la o serie de companii care își doresc să susțină dezvoltarea startup-urilor și care sunt gata să te ajute în dezvoltarea unui produs pilot, pentru propulsarea lui către a cunoaște succesul.

Pentru a aplica, fondatorii au nevoie de un produs, prototip sau proiect pilot, precum și de un deck de prezentare prin care să prezinte produsul și să includă statusul curent, potențialul de dezvoltare și echipa.

Aplicațiile în comunitatea Launch sunt deschise tot timpul.

În fiecare luna facem o evaluare a aplicațiilor primite și alegem un număr restrâns de fondatori care vor fi incluși în comunitate.

Următoarea perioadă de selecție începe în 26 aprilie 2021.

Link pentru înscrieri: https://launch.ro/aplica/.