Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Vrem să aflăm care sunt domeniile dumneavoastră de interes și ce tip de parteneri și cooperare căutați! Această consultare este menită să preia ideile dumneavoastră și să le transpună într-un eveniment internațional, în format online, benefic pentru toți.

Evenimentele de afaceri sunt unele dintre principalele servicii oferite gratuit de rețeaua Enterprise Europe Network, companiilor cu potențial de internaționalizare a afacerii. Prin intermediul acestor evenimente companiile au posibilitatea de a explora noi piețe, de a înțelege mecanismele produselor românești, de a intra pe noi piețe și a crea de conexiuni care au potențialul de a se transforma în afaceri profitabile.

Împreună cu partenerii internaționali Enterprise Europe Network, ne concentrăm pe organizarea de evenimente orientate spre nevoile mediului de afaceri, care aduc împreună companii din întreaga lume.

Criza generată de pandemia Sars-Cov-2 a dus la folosirea de metode alternative de interacțiune între organizațiile aflate în căutarea unor parteneri de afaceri sau colaboratori în proiecte de cercetare-dezvoltare. Platformele online de cooperare în afaceri s-au dovedit eficiente prin faptul că permit participarea unui număr mare de actori interesați în găsirea de parteneri de afaceri sau promovarea produselor și serviciilor, timpul alocat pregătirii și participării la astfel de evenimente este mult mai redus. În plus, experții ADR Centru vă oferă, gratuit, tot suportul necesar înscrierii la aceste evenimente, pregătirea unor profile de cooperare profesioniste și asistență în selectarea partenerilor de discuție.

În acest context, invităm organizațiile interesate: întreprinderi, universități, institute de cercetare, entități de transfer tehnologic, autorități publice, să își exprime opinia cu privire la organizarea unui eveniment internațional de afaceri ONLINE. Vă rugăm să ne alocați 7 minute și să răspundeți la următorul CHESTIONAR.

CHESTIONAR

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare privind evenimentele de afaceri organizate, dar și cu alte servicii. Persoane de contact: Dumitrița Burduf, dumitrita.burduf@adrcentru.ro, Emil Toma, emil.toma@adrcentru.ro.