Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network Berlin-Brandenburg organizează evenimentul internațional de parteneriat “DMEA Business Meetings”, care are loc în format fizic la Târgul de Expoziții din Berlin în data de 10 aprilie 2024 și online în perioada 8-12 aprilie 2024.

În cadrul DMEA, Europe’s leading industry event for healthcare IT, clusterul regional de sănătate “HealthCapital” și Enterprise Europe Network oferă posibilitatea de a participa la un eveniment matchmaking, conceput ca o platformă de parteneriat care oferă o oportunitate de a întâlni potențiali parteneri pentru noi afaceri și proiecte de cercetare și dezvoltare.

Reprezentanții companiilor, universităților și institutelor de cercetare care oferă sau solicită soluții inovatoare, care investighează noi colaborări și caută parteneri de proiect adecvați vor avea o ocazie excelentă de a-și discuta ideile față în față în cadrul întâlnirilor prestabilite cu experți internaționali de interes.

Subiecte de interes:

  • Soluții IT pentru cabinete medicale, laboratoare și radiologi
  • Software pentru spitale, clinici de reabilitare și centre de îngrijire
  • Hardware și infrastructură IT
  • Soluții de comunicare
  • Soluții de telemedicină
  • Tehnologie medicală

Participarea la eveniment este gratuită și permite: * inițierea de noi proiecte de afaceri; * întâlnirea cu furnizori de tehnologii inovatoare din întreaga Europă; * contactarea unor potențiali parteneri pentru o viitoare cooperare și stabilirea de contacte transfrontaliere pentru relații de afaceri pe termen lung; * accesul la cele mai recente informații despre tendințe și inovații.

Pentru cei care doresc ca participe fizic, pentru a primi un abonament gratuit de o zi pentru a intra la reuniunile de afaceri DMEA, este necesară confirmarea a cel puțin două întâlniri la fața locului. Întâlnirile 1 la 1 durează 20 de minute fiecare

Înregistrarea se poate face pe link:  https://dmea2024.b2match.io/                  

Pentru informații suplimentare contactați centrul EEN – Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, co-organizator regional al evenimentului, la adresa de email bisnet@nord-vest.ro