Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Ce este Rețeaua Europeană a Întreprinderilor/Enterprise Europe Network și cine poate beneficia/a beneficiat de serviciile Rețelei Enterprise Europe Network?

Întreprinderile mici și mijlocii cu ambiția de a inova și de a-și dezvolta afacerile pe piața unică europeană și nu numai, pot beneficia de sprijinul celor peste 450 de organizații partenere Enterprise Europe Network. Acestea sunt încorporate în structuri de sprijin pentru afaceri de la nivel local și sunt răspândite pe tot Globul. Rețeaua oferă o combinație de servicii personalizate, oportunități de învățare și sprijin pentru dezvoltarea celor mai de succes parteneriate. Acest mix de facilități include modul în care companiile pot accesa sursele de finanțare de care au nevoie pentru a se dezvolta, în care pot inova, în care pot naviga în legislația pieței unice a UE și a țărilor terțe precum și modul prin care  pot găsi parteneri internaționali de afaceri. Experții rețelei au oferit sprijin start-up-urilor, întreprinderilor mici și mijlocii și antreprenorilor dintr-o varietate de sectoare: de la agricultură la inteligență artificială, de la textile la industria aerospațială, de la maritim la industrii creative.

Serviciile oferite de experții Enterprise Europe Network de la nivel local și acoperirea globală a Rețelei au făcut ca mii de companii să acceseze piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile mai mult și mai rapid.

De ce să apelați la Rețea?

Ca urmare a sprijinului nostru, mai mult de jumătate de milion de întreprinderi au beneficiat individual de servicii de consiliere personalizată în afaceri, care le-au ajutat să-și valorifice potențialul de internaționalizare.

Zilnic, peste 500 de întreprinderi beneficiază de consiliere specializată și participă la sesiuni instruire.

În ultimii ani, Rețeaua și-a extins serviciile pentru a sprijini întreprinderile să facă tranziția către un mediu social mai sustenabil, să-și îmbunătățească rezistența la șocuri și să realizeze transformarea digitală. În 2022, Rețeaua a oferit sprijin special companiilor UE și celor din Ucraina, afectate de invazia rusă și le-a consiliat pentru a le ajuta să traverseze criza energetică. Companiile din Europa și nu numai, se îndreaptă către Rețeaua Enterprise Europe Network, ca partener de încredere, cu o experiență dovedită în a ajuta întreprinderile să-și atingă ambițiile internaționale.

 Companii sprijinite de EEN care au avut succes la nivel internațonal

Vă invităm să descoperiți poveștile companiilor sprijinite de Rețeaua Enterprise Europe Network care au avut succes la nivel internațional internațional. Acestea sunt disponibile aici

Vă invităm invităm să aflați mai multe despre Enterprise Europe Network și să aruncați o privire asupra serviciilor noastre.

Experții Consorțiului BISNet Transylvania, care deservește Macroregiunea 1 din România (județele: Alba, Brașov, Covsana, Harghita, Mureș, Sibiu, Bistița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj) sunt la dispoziția organizațiilor interesate de serviciile Enterprise Europe Network. Vă invităm să îi contactați!