Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Comisia Europeană organizează în perioada 23-24 iunie 2021, evenimentul European Research & Innovation Days, ce reunește în mediul online factorii de decizie politică, cercetătorii, antreprenorii și publicul larg pentru a dezbate și pentru a modela viitorul cercetării și inovării în Europa și în afara acesteia.

Anul 2021 marchează începutul programului Orizont Europa, cel mai ambițios program de cercetare și inovare al UE care a existat vreodată și va fi un moment decisiv pentru consolidarea Spațiului european de cercetare.

European Research & Innovation Days sprijină cooperarea în domeniul cercetării și inovării, elemente esențiale pentru redresarea în urma pandemiei COVID-19 și deschiderea către un viitor mai ecologic și mai digital. Zilele europene ale cercetării și inovării reprezintă o ocazie unică de dialog între actorii implicați și de aceea vă invităm să luați parte la acest eveniment!

Agenda evenimentului: https://ec.europa.eu/research-and-innovation/en/events/upcoming-events/research-innovation-days/programme-day-1

Mai multe detalii despre eveniment puteți consulta aici: https://ec.europa.eu/research-and-innovation/en/events/upcoming-events/research-innovation-days