Te sprijinim in maximizarea succesului!

Măsurabil. Imediat. Pe termen lung.

Cu noi, îți vei atinge obiectivele de transformare digitală mai repede. Vă vom îmbunătăți procesele și vă vom îmbunătăți eficiența muncii. Veți avea mult mai mult succes. Enterprise Europe Network vă oferă experții, ideile, strategiile și soluțiile potrivite GRATUIT. Nu ratați șansa, contactați-ne!

 

Coeficientul de Inovare Digitală

Coeficientul de Inovare Digitală este o evaluare structurată a performanței actuale a firmei dvs. în inovația digitală, comparativ cu parametrii de referință furnizați de firme din întreaga lume.

Evaluarea Managementului Inovației

Evaluarea managementului inovației oferă o imagine globală și clar structurată a propriei performanțe a managementului inovației în comparație cu performanța concurenților. Ajută companiile să înțeleagă factorii cheie de succes.

Programul Orizont 2020 – Instrumentului pentru IMM

Sprijinirea IMM-urilor beneficiare de finantare din Programul Orizont 2020 – Instrumentului pentru IMM (SME Instrument) (Key Account Management – KAM). Puteti beneficia de servicii specializate de evaluare a nevoilor de asistenta tehnica, de identificarea si  recomandarea unui „coach” (specialisti recunoscuti in Uniunea Europeana) potrivit, impreuna cu care veti elabora documentatia si veti implementa cu succes proiectul inovator care a primit finantare in etapele primare de dezvoltare ale proiectului(Etapa 1 – nota conceptuala sau Etapa 2 – studiu de fezabilitate).