Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Te sprijinim in maximizarea succesului!

Măsurabil. Imediat. Pe termen lung.

Cu noi, îți vei atinge obiectivele de transformare digitală mai repede. Vă vom îmbunătăți procesele și vă vom îmbunătăți eficiența muncii. Veți avea mult mai mult succes. Enterprise Europe Network vă oferă experții, ideile, strategiile și soluțiile potrivite GRATUIT. Nu ratați șansa, contactați-ne!

 

Coeficientul de Inovare Digitală

Coeficientul de Inovare Digitală este o evaluare structurată a performanței actuale a firmei dvs. în inovația digitală, comparativ cu parametrii de referință furnizați de firme din întreaga lume.

Evaluarea Managementului Inovației

Evaluarea managementului inovației oferă o imagine globală și clar structurată a propriei performanțe a managementului inovației în comparație cu performanța concurenților. Ajută companiile să înțeleagă factorii cheie de succes.

Orizont Europa: asigurarea faptului că investițiile UE în inovare și cercetare au un impact

Cu un buget de peste 95 de miliarde EUR pe perioada 2021-2027, Orizont Europa este programul UE de finanțare a cercetării și inovării. În cadrul negocierilor pentru bugetul pe termen lung al UE, deputații europeni au obținut 4 miliarde în plus pentru acest program. Aflați din infograficele noastre ce acoperă acest buget.

Principalele obiective sunt consolidarea științei și tehnologiei, încurajarea competitivității industriale și punerea în aplicare a obiectivelor UE de dezvoltare durabilă.

Pandemia Covid-19 a demonstrat că cercetarea și inovația sunt vectori de redresare economică. Sute de milioane de euro au fost alocați proiectelor de cercetare a coronavirusului în cadrul programului anterior finanțat de UE, Orizont 2020. Noul program va continua să sprijine cercetarea în domeniul medical și să ajute sistemele sanitare din UE să se pregătească pentru crize viitoare.

Noul program UE de finanțare a cercetării va oferi fonduri pentru tranziția digitală și ecologică, ajutând industria pentru decarbonizare, pentru reducerea dependenței de combustibili fosili și pentru ca redresarea după Covid-19 să acorde prioritate climei. Va fi inclusă și o alocare specială de fonduri pentru sectoarele cultural și creativ care au fost grav lovite de pandemie.

Programul de cercetare se va concentra asupra a cinci domenii:

Bugetul programului Orizont Europa se distribuie între patru piloni. Primul se concentrează pe susținerea talentelor europene în domeniul cercetării și inovării. Al doilea asigură finanțarea cercetării științifice în domenii legate de cele cinci domenii prioritare și de provocările globale. Al treilea pilon sprijină antreprenoriatul bazat pe cercetare, iar al patrulea finanțează rețelele de cercetare și colaboarea dintre acestea.

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) și Consiliul European pentru Inovare (EIC) sunt ambele finanțate prin programul Orizont Europa. EIT își propune să reducă decalajul dintre domeniul cercetării și cerințele pieței, astfel încât Europa să devină mai inovativă. EIC are ca obiectiv susținerea tehnologiilor de ultimă oră și a inovațiilor revoluționare prin crearea de noi piețe și extinderea la nivel internațional.