Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Consorțiul BISNet Transylvania aduce în atenția comunității de femei antreprenor, oportunitatea de a participa, exclusiv online, la un eveniment internațional de afaceri organizat în contextul ”International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC)” care va avea loc în perioada 6 – 30 noiembrie 2023. Evenimentul este organizat cu sprijinul Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare.

 Evenimentul de afaceri va fi organizat online ca parte a Conferinței International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC) și reprezintă o oportunitate reală pentru discuții, socializare, identificarea de parteneri pentru afaceri sau pentru proiecte comune, împărtășirea de idei și bune practici. Evenimentul va aborda două teme de mare actualitate: sustenabilitatea și digitalizarea, provocări cu care se confruntă companiile din întreaga lume. Totodată acesta va asigura cadrul pentru organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu reprezentanții unei comunități importante de femei antreprenor.

Astfel, antreprenorii interesați să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri care vor fi organizate în contextul conferinței ”International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC)” sunt invitați să se înscrie accesând următorul link https://iwec-turin-2023.b2match.io/home. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile, de asemenea, pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută pe toată perioada desfășurării evenimentului.

 Sprijin și asistență: Consultanții Enterprise Europe Network vă stau la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Vă rugăm să îi contactați accesând site-ul een-transilvania.ro, secțiunea ”Contact”.