Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

DESCHIDEM UȘILE

PENTRU INVESTIȚII

Sprijinim dezvoltarea Regiunii Centru

Locațiide investiții

Serviciile noastre de consultanță în gestionarea ghișeului unic pentru locații de investiții asigură oferte personalizate și pachete de informații pentru companiile interesate să investească în Regiunea Centru. 

Veți avea acces la informațiile necesare despre locațiile de investiții disponibile, stimulente, piața muncii, mediul de afaceri, furnizorii locali și multe altele. Vă oferim sprijin să adoptați decizii strategice de investiții, oferind informații exacte și sfaturi relevante, precum și intermediere între proprietarii locațiilor de investiții și dumneavoastră, pentru a asigura succesul nostru comun.

Parcuri industriale

Centre de transfer tehnologic

Incubatoare de afaceri

Terenuri pentru investiții

Prezentare generală pentru investitorii din Regiunea Centru

Datorită bogatelor resurse naturale și a populației vaste din punct de vedere numeric și cultural, Regiunea Centru poate oferii o gamă largă de locații ce prezintă interes pentru investitori români sau străini care sunt interesați de a-și extinde o întreprindere deja existentă, sau de a începe una nouă. Poziția geografică a regiunii si infrastructura drumurilor și căilor ferate ajută la distribuirea produselor in România, dar și în străinătate.

Publicarea de noi locații

Orice persoana fizica sau juridică ce deține, sau are capacitatea de a reprezenta legal o organizație ce deține unul sau mai multe terenuri sau construcții oferite spre închiriere, cumpărare sau concesionare în scopul dezvoltării unei activități economice, poate solicita includerea locației în harta interactivă.

Informații privind terenurile sau clădirile ofertate vor fi completate accesând formularele de mai jos. Vă rugăm să completați un formular în limba română și unul în limba engleză, iar apoi să îl returnați reprezentaților ADR Centru prin intermediul mail-ului la adresele de mai jos.

Agenția Pentru Dezvoltare Centru își rezervă dreptul de a selecta și promova fișele locațiilor în funcție de claritatea și nivelul de completitudine a acestora.

Contact: Pentru informații privind harta interactivă și locații pentru investiții ne puteți contacta la:

e-mail: office@adrcentru.ro, paul.ciortea@adrcentru.ro

Tel: 0358 401 276 interior 453, 461

Persoane de contact: Paul Ciortea, Ovidia Caba