Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Consorțiul BISNet Transylvania aduce în atenția antreprenorilor din domeniul turismului, oportunitatea de a participa la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul evenimentului de matchmaking MBM Tourism Prague 2024, care se va desfășura în perioada 14-15 martie 2024. Participând la acest eveniment, companiile din turism au ocazia să-și găsească parteneri de afaceri sau să dezvolte proiecte comune.

 MBM Tourism Prague 2024 va fi organizat cu sprijinul Enterprise Europe Network, rețeaua europeană care sprijină companiile și antreprenorii să se dezvolte și să inoveze la nivel internațional, cu servicii dedicate dezvoltării afacerilor. Enterprise Europe Network este activă în peste 60 de țări și operează prin intermediul a 600 de organizații partenere locale.

 Evenimentul de matchmaking se va desfășura pe perioada a două zile și va facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu scopul de a sprijini încheierea de parteneriate comerciale, găsirea de parteneri pentru proiecte comune, explorarea de noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe și idei.

Evenimentul se adresează companiilor/antreprenorilor care activează în următoarele domenii:

  • Agenții de turism și tur operatori
  • Cazare si catering
  • SPA & wellness, turism medical
  • Transport și mobilitate durabilă
  • Soluții digitale pentru turism
  • Servicii de sprijin pentru turism
  • Patrimoniu cultural, renovări și restaurări
  • Turism și patrimoniului cultural

Companiile active în domeniile precizate anterior, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor avea loc în contextul evenimentului MBM Tourism Prague 2024 sunt invitate să se înscrie accesând pagina de internet a evenimentului. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

 Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând https://mbm-tourism-prague-2024.b2match.io/  până cel târziu în 3 martie 2024. Programul evenimentului va include întâlniri online în prima zi a evenimentului, 14 martie 2024, și întâlniri on-site (PVA Expo – Praga) în cea de a doua zi, respectiv 15 martie 2024.

Sprijin și asistență: Consultanții Enterprise Europe Network vă stau la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, dar și cu alte servicii de sprijin pentru afaceri. Vă rugăm să îi contactați accesând site-ul een-transilvania.ro, secțiunea ”Contact”.