Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, alături de Fundația Județului Zala pentru Promovarea Întreprinderilor, cu sprijinul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la misiunea economică România – Ungaria dedicată companiilor din sectorul automotive. Acest eveniment va fi organizat în contextul celei de-a treia ediții a Expoziției GreenTech2022 – Green Energy and Sustainability, organizate în perioada 26-27 mai 2022, la Zalaegerszeg, la Centrul pentru evenimente din cadrul AVL ZalaZONE – centru de testare auto de ultimă generație.

GreenTech2022 – Green Energy and Sustainability este un eveniment complex prin intermediul căruia organizatorii doresc să evidențieze faptul că evoluția tehnologică a producției, avântul digitalizării și al telecomunicațiilor, inovarea susțin o dezvoltare durabilă și din punct de vedere al provocărilor de mediu. Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului vor acoperi domeniile emisiilor industriale, energiilor verzi și regenerabile, strategia digitală, transportul (în principal electromobilitatea și transportul public), managementul deșeurilor, tratarea apei, cu accent deosebit pe coordonarea inovațiilor cu dezvoltarea durabilă.

La începutul primei zile, pentru participanții din cadrul misiunii economice, va fi organizată o vizită la sediul companiei Csejtei Fém-Vill Kft., specializată în activități de prelucrări metalice. Ulterior, participanții vor avea posibilitatea de a lua parte la Conferința organizată cu acest prilej, unde prezentările pentru primele 2 secțiuni vor fi traduse simultan în limba engleză și vor putea vizita expoziția din cadrul evenimentului, având posibilitatea de a discuta personal cu expozanții, la standul acestora. Pe lângă reprezentanți ai unor branduri de renume din industrie, precum Audi, Porche, Jeep, Opel, TÜV Rheinland și chiar ORCA Aerospace, puteți intra în contact cu reprezentanți ai unor firme cu activitate în producerea și comercializare de echipamente pentru încărcarea mașinilor electrice, în fabricarea de mașini pentru minerit, pentru managementul deșeurilor, pentru industria siderurgică etc., autobuze, nave electrice, camioane electrice, biciclete electrice, vehicule comerciale ușoare electrice, cu inițiatorii ’’zebrei’’ inteligente și cu mulți alții.

În cea de-a doua zi, programul delegației va începe direct pe pista de testare din cadrul AVL ZalaZONE, care se întinde pe o suprafață de 265 de hectare, oferind posibilitatea de testare pentru vehicule convenționale, electrice, precum și pentru vehicule conectate, asistate și automatizate. Se poate efectua o mare varietate de teste, pe multe tipuri de vehicule, inclusiv autoturisme, vehicule comerciale, vehicule speciale pentru flote și vehicule cu 2 roți. De asemenea, există și o zonă de testare urbană de „oraș inteligent”, pe o suprafață de 20 de hectare, cu caracteristici și configurații modificabile, în special pentru testarea sistemelor ADAS, AD și V2X ale unui vehicul. AVL ZalaZONE nu este doar o unitate de testare pentru vehicule, ci și pentru companiile TIC care dezvoltă HW/SW pentru tehnologia 5G și tehnologia standard wireless 5G. Aici vor avea loc prezentări și demonstrații practice din partea inginerilor AVL ZalaZONE, iar participanții în cadrul misiunii economice vor putea testa mai multe mașini hibride și electrice pe pista de testare. Mai multe detalii privind programul găsiți în Agenda atașată acestei invitații.

Înregistrare: Participarea la această misiune economică este gratuită, iar costurile privind deplasarea și cazarea vor fi suportate de către participanți. Invităm reprezentanți ai IMM-urilor din Regiunea Centru să se înscrie la această misiune economică. Aceștia vor beneficia de sprijin din partea unui reprezentant Enterprise Europe Network pe toată durata evenimentului. Astfel, vă rugăm să ne comunicați dacă există interes din partea dvs. de a participa la această misiune economică, până în 23.05.2022, printr-un e-mail la adresa een@een-transilvania.ro.