Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

KVK Business Challenge este o platformă de inovare deschisă care reunește antreprenori din Olanda și din străinătate pentru a aborda probleme de inovare și a genera noi afaceri. Corporațiile folosesc această platformă pentru a-și prezenta provocările, în timp ce antreprenorii / IMM-urile răspund oferindu-și expertiza, generând astfel noi soluții și parteneriate.

Cererile de tehnologie/provocările vin din partea companiilor Radium Foam și Keune

Compania Radium Foam din Olanda caută tehnologii și soluții pentru dezvoltarea unui fascicul de umplere ergonomic, ușor și anti-scurgere pentru dozarea latexului.

Pitch: https://www.youtube.com/watch?v=dK8CFHuJRlg.

Compania de produse cosmetice pentru păr Keune caută soluții inovatoare durabile pentru saloanele de coafură. Pitch: https://www.youtube.com/watch?v=1fPeu15xYws.

Antreprenorii/companiile interesate de aceste cereri de tehnologie sunt invitate să se înregistreze pe platforma KVK Business Challenge pentru a putea afla mai multe detalii despre acestea. În perioada 10 ianuarie – 6  februarie 2023, aceștia vor avea posibilitatea de a-și prezenta organizația și soluțiile/ideile propuse și de a participa la discuții cu companiile olandeze. Întâlniri virtuale vor fi organizate ulterior cu cei care vor prezenta cele mai bune idei/soluții.