Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

În anul 2021, în contextul pandemiei globale, Centrul UE-Japonia dorește să organizeze împreuna cu centrele Enterprise Europe Network și partenerii săi o serie de seminarii în mediu online pentru a ajuta în continuare companiile europene să acceseze piața japoneză.

Webinariile vor acoperi teme precum procedurile de export în sectoarele textil sau alimentar, beneficii aduse de Acordul de Parteneriat Economic EU-Japonia sau detalii despre cultura japoneză a afacerilor. Agenda exactă dorim să o stabilim împreună cu dumneavoastră, pentru a reuși să acoperim nevoile pe care îl are mediul de afaceri din Regiunea Centru în relație cu piața din Japonia. Seminarul va putea acoperi de la 1 la 3 teme (având în vedere doar 1 sector din cele două prezentate).

  •  Tema 1: procesul, procedurile și planificarea exportului de produse către Japonia (alimente sau textile);
  • Tema 2: parteneriatul EU-Japonia (EPA) și oportunități legate de sectorul alimentar sau textil;
  • Tema 3: comunicarea virtuala si înțelegerea culturii japoneze si practicile din mediul afacerilor.

 În calitate de organizație membră a celei mai mari rețele de sprijin pentru afaceri și inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă invită să vă exprimați opinia privind organizarea unor astfel de seminare și să alegeți temele care pot fi abordate. În 2021 ADR Centru împreună cu Centrul UE-Japonia ar dori să organizeze 2 webinarii pentru firmele din Regiunea Centru.

Dacă sunteți interesați de exportul în sectoarele textil sau alimentar, beneficii create de Acordul de Parteneriat Economic EU-Japonia sau de detalii despre cultura japoneză a afacerilor vă invitam să ne contactați pentru a afla mai multe detalii. Pentru a vă exprima opinia, va rugăm accesați completațu următorul cestionar


Termen limită 25 februarie 2021.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Paul Ciortea, E-ail: paul.ciortea@adrcentru.ro.