Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

În contextul evenimentelor marca Enterprise Europe Network, promovate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, compania Cattus SRL din Tîrgu Mureș a participat la evenimentul internațional Med2Meet – virtual healthcare cooperation day, eveniment de matchmaking dedicat organizațiilor care activează în domeniile sănătate și industria medicală.

Evenimentul a reprezentat pentru aceasta o oportunitate ideală de a stabili noi contacte de afaceri cu parteneri internaționali din domeniul medical. Ca urmare a întâlnirilor de afaceri la care au participat reprezentanții companiei și a discuțiilor inițiate de aceștia în cadrul evenimentului, Cattus SRL a rămas în contact pentru a discuta o posibilă colaborare în afaceri cu compania Metalowiec Sp. z o.o. din Polonia, un producător cu experiență în producția de echipamente medicale și de reabilitare, scaune pivotante și alte produse din metal.

În lunile următoare între cele două companii s-au derulat sesiuni de discuții și negocieri, acestea concretizându-se în luna iulie 2022 prin încheierea unui acord de colaborare în afaceri. Astfel, Cattus SRL devine distribuitor pe piața din România a echipamentelor medicale produse în Polonia de compania Metalowiec Sp. z o.o.

Cu sprijinul serviciilor Enterprise Europe Network oferte de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, compania Cattus SRL încheie cel de al patrulea acord de colaborare în afaceri cu parteneri din străinătate. Primele trei acorduri de colaborare în afaceri au fost încheiate în perioada 2018-2020 cu parteneri din Portugalia, Marea Britanie și Suedia.