Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Consorțiul BISNet Transylvania aduce în atenția antreprenorilor din industria textilă, oportunitatea de a participa online, la evenimentul internațional de afaceri ”Smart & Technical Textiles 2024” care se va desfășura atât fizic cât și online, în perioada aprilie – mai 2024.

Smart & Technical Textiles 2024 va fi organizat în cadrul târgului TechTextil 2024, eveniment internațional în domeniul materialelor textile tehnice și nețesute care va avea loc la Frankfurt, Germania, în perioada 23 – 26 aprilie 2024. Acesta se adresează întreprinderilor, institutelor de cercetare și altor organizații interesate să intre în contact cu potențiali parteneri de afaceri sau de proiecte, din Europa și din întreaga lume.

Organizațiile interesate să participe la întâlniri de afaceri de tip B2B trebuie să se înregistreze pe platforma evenimentului și să publice un profil de afaceri. După publicarea profilului de afaceri, participanții vor avea posibilitatea de a programa întâlniri de afaceri online.

Întreprinderile și organizațiile active în domeniul textilelor tehnice și al materialelor textile nețesute, interesate să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri care vor fi organizate în contextul evenimentului ”Smart & Technical Textiles 2024”, sunt invitate să se înscrie accesând următorul link https://smart-techtextiles24.b2match.io/how-it-works. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile, de asemenea, pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la evenimentul de afaceri ”Smart & Technical Textiles 2024” este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută până cel târziu în 19 aprilie 2024.

Sprijin și asistență: Consultanții Enterprise Europe Network vă stau la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, dar și cu alte servicii de sprijin pentru afaceri. Vă rugăm să îi contactați accesând site-ul een-transilvania.ro, secțiunea ”Contact”.