Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Comisia Europeană alături de Enterprise Europe Network dorește să  invite IMM-urile din România să participe la un sondaj cu privire la identificarea de servicii digitale suplimentare care ar putea extinde utilitatea platformei de traducere automata (eTranslation) dezvoltată de CEF (organismal pentru facilitarea conectării Europei), dincolo de serviciile deja acoperite.

eTranslation este un instrument de traducere automatizat disponibil pentru a traduce fragmente de text sau a completa documente. Este, de asemenea, un element de construcție pe care îl puteți integra în sistemele dvs. digitale, dacă trebuie să încorporați capacități de traducere.

Acest sondaj se concentrează pe patru tehnologii lingvistice care au fost identificate de Comisia Europeană, ca prioritate: rezumarea, traducere asistată de calculator, anonimizarea și clasificarea. Cu sprijinul dvs., vom putea identifica acele servicii care vă sunt cu adevărat utile. Vă rugăm să împărtășiți prioritățile, așteptările și sugestiile cu noi! Mulțumesc!

Completează sondajul!