Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

 Antreprenorii din industria textilă sunt invitați să participe exclusiv online, la evenimentul internațional de afaceri ”Textile Connect 2023” care va avea loc în perioada 30-31 Mai 2023.

Textile Connect este o platformă online care facilitează stabilirea de contacte între companii, designeri, producători, furnizori de servicii și produse din industria textilă. Antreprenorii înregistrați pe această platformă au posibilitatea de a participa, online, la întâlniri de afaceri de tip B2B, cu cumpărători / companii din mai multe țări europene.

Astfel, companiile active în domeniul textilelor, interesate să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri care vor fi organizate în contextul evenimentului ”Textile Connect 2023” și care doresc să intre în contact cu cumpărători direcți, sunt invitate să se înscrie accesând următorul link https://textileconnect23.b2match.io/home. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile, de asemenea, pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută până cel târziu în 31 mai 2023.

Sprijin și asistență:

ADR Centru în calitate de coorganizator al evenimentului, consultant Enterprise Europe Network: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.

Consultanții Enterprise Europe Network, vă stau de asemenea la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Vă rugăm să îi contactați accesând site-ul een-transilvania.ro, secțiunea ”Contact”.