Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Consorțiul BISNet Transylvania aduce în atenția antreprenorilor din industria textilă, oportunitatea de a participa, exclusiv online, la ediția cu numărul 5 a evenimentului internațional de afaceri ”Textile Connect 2024” care va avea loc în perioada 29-30 Mai 2024.

Textile Connect este o platformă online care facilitează cadrul pentru stabilirea de contacte între companii, designeri, producători, furnizori de servicii și produse din industria textilă. Antreprenorii înregistrați pe această platformă au posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri de tip B2B, online, cu cumpărători și furnizori din mai multe țări europene.

Companiile active în domeniul textilelor, interesate să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri care vor fi organizate în contextul evenimentului ”Textile Connect 2024” și care doresc să intre în contact cu potențiali parteneri de afaceri, sunt invitate să se înscrie accesând următorul link https://textileconnect24.b2match.io/. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile, de asemenea, pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută până cel târziu în 30 mai 2024.

Sprijin și asistență: Consultanții Enterprise Europe Network vă stau la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, dar și cu alte servicii de sprijin pentru afaceri. Vă rugăm să îi contactați accesând site-ul een-transilvania.ro, secțiunea ”Contact”.