Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Antreprenorii din domeniul turismului sunt invitați să participe în perioada 16 – 17 martie 2023, la evenimentul de matchmaking MBM Tourism Prague 2023, care se va desfășura online și on-site (Praga). Evenimentul de matchmaking se va desfășura pe perioada a două zile și va facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu scopul de a sprijini încheierea de parteneriate comerciale, găsirea de parteneri pentru proiecte comune, explorarea de noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe și idei.

Evenimentul se adresează companiilor care activează în următoarele domenii:

  • Agenții de turism și tur operatori
  • Cazare si catering
  • SPA & wellness, turism medical
  • Transport și mobilitate durabilă
  • Soluții digitale pentru turism
  • Servicii de sprijin pentru turism
  • Patrimoniu cultural, renovări și restaurări
  • Turism și patrimoniului cultural

Companiile active în domeniile precizate anterior, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor avea loc în contextul evenimentului MBM Tourism Prague 2023 sunt invitate să se înscrie accesând pagina de internet a evenimentului. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând https://mbm-tourism-prague-2023.b2match.io/  până cel târziu în 6 martie 2023. Programul evenimentului va include întâlniri online în prima zi a evenimentului, 16 martie 2023, și întâlniri on-site (PVA Expo – Praga) în cea de a doua zi, respectiv 17 martie 2023.

Sprijin și asistență:

ADR Nord Vest, în calitate de coorganizator al evenimentului –  Consultant Enterprise Europe Network, bisnet@nord-vest.ro

ADR Centru – Consultant Enterprise Europe Network, Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.