Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Centrul UE-Japonia organizează o nouă sesiune a programului de formare World Class Manufacturing, în perioada 7-11 martie 2022. Trainingul are o durată de 5 zile și oferă o analiză aprofundată a metodologiei de producție japoneze (LEAN, Kaizen), cu scopul de a îmbunătăți competitivitatea companiilor din Uniunea Europeană.

De la prima ediție din 1992, peste 900 de participanți din toate statele membre UE au participat la acest curs de formare practică. Cursul de formare ajută participanții să dobândească o mai bună înțelegere a practicilor TQC (Total Quality Control), TQM (Total Quality Management), TPM (Total Productive Maintenance), JIT (Just In Time), TIE (Total Industrial Engineering) și producția curentă KAIZEN.

Cursul de formare constă în prelegeri, ateliere și vizite la unele dintre cele mai avansate fabrici japoneze din lume pentru a înțelege adevăratul „Gemba” (locul de producție), a discuta direct cu managerii lor de producție și a observa implementarea eficientă a metodelor de fabricație. Acest curs va oferi participanților o înțelegere detaliată a abordărilor japoneze actuale pe care le pot adapta pentru a-și ajuta companiile să-și dezvolte călătoriile.

Termenul limită de depunere aplicațiilor este 25 noiembrie 2021.

Grupul țintă căruia i se adresează acest curs de formare este format din persoane cu rol strategic în modelarea strategiei de bunne practici a companiei sau care pot influența managementul companiei (director, manager operațiuni și logistică, manager de calitate, director general, etc.).

Training-ul se va desfășura în format online, iar pentru a asigura calitatea și interactivitatea programului numărul de participanți este limitat și va fi fi stabilit printr-un proces de selecție.

Participare la acest eveniment este gratuită.

Mai multe informații și formular de cerere pe: https://www.eu-japan.eu/events/world-class-manufacturing-mission-II.