Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

În perioada 27 – 28 septembrie 2023, Comisia Europeană va organiza un eveniment hibrid pentru a prezenta în detaliu oportunitățile de finanțare ale programului de lucru Alimentație, Bioeconomie, Resurse naturale, Agricultură și Mediu” 2023-2024 pentru Clusterul 6 Orizont Europa, privind apelurile ce urmează a fi deschise la data de 17 octombrie 2023, cu un termen limită de depunere la sfârșitul lunii februarie 2024.

Evenimentul de natură hibrid va avea loc fizic la sala de conferințe Charlemagne din Bruxelles, iar pentru participanții care aleg să se alăture online, programul se poate urmări de la distanță, prin intermediul web-streamului live online. Astfel, participanții își pot pregătiți întrebările în avans, având posibilitatea de a le adresa personal sau prin intermediul platformei online în timpul evenimentului.

Informațiile prezentate în cadrul evenimentului au scopul de a sprijini posibilii beneficiari cu privire la participarea la finanțările Orizont Europa și la procesul de aplicare.

Pentru participarea fizică la sala de conferințe Charlemagne din Bruxelles, vă rugăm să vă înregistrați aici.

Pentru participarea online este necesară înregistrarea pe platformă, accesând link-ul. Sesiunile de streaming vor fi accesibile odată ce sunteți conectați cu profilul creat.