Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin activitățile derulate și proiectele în care este implicată ca și partener, promovează dezvoltarea acelor inițiative ce contribuie la creșterea sustenabilă a economiei, prin valorificarea oportunităților date de economia circulară. În acest context, vă supunem atenției o oportunitate de finanțare acordată prin CircCOAX. Prin intermediul acesteia se acordă finanțare și sprijin pentru 30 de aplicații conduse de IMM care dezvoltă, în cadrul unor parteneriate transnaționale noi produse/proces/servicii/modele inovatoare de afaceri și are  au impact direct asupra adoptării abordărilor și practicilor de durabilitate și circularitate în sectoarele modei și textilelor.

Parteneriatele selectate vor primi finanțare directă de până la 12.000 euro, 100% nerambursabil și vor beneficia de servicii suplimentare de sprijin precum: ateliere de formare, mentorat, posibilitatea de a participa la evenimente de brokeraj etc. Un proiect trebuie să fie propus de parteneriate formate din cel puțin doi parteneri din două țări, iar durata maximă a unei aplicații este de opt luni.

Termen limită de depunere13 octombrie 2021, ora 17:00 (CET)

Informații suplimentare privind această oportunitate de finanțare găsiți accesând https://circoax.eu/open-call# și/sau contactând echipa ADR Centru din cadrul biroului EEN.  Persoană de contact: Gabriela Tarau, șef serviciu Dezvoltare Proiecte si Parteneriate Interregionale, email gabriela.tarau [at] adrcentru.ro, telefon 0358 401 276 / 0358 401 702 Interior 466.