Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Proiectul ADMA TranS4MErs și-a lansat platforma xChange, un spațiu digital unic în centrul unei rețele pan-europene. Platforma reunește actori inovatori din industria de producție și încurajează schimbul de cunoștințe.

Platforma xChange oferă oportunițăți de colaborare pentru următoarele categorii de utilizatori:

  • IMM-uri din industria prelucrătoare
  • experți în producție digitală și avansată – TranS4MErs
  • Furnizori de Servicii inovatori care doresc să se alăture programului ADMA TranS4MErs și să impulsioneze transformarea digitală a industriei prelucrătoare europene

!Oportunități pentru IMM-urile producătoare!

Programul de accelerare ADMA TranS4MErs oferă IMM-urilor vouchere și finanțare directă pentru a proiecta și implementa Planul de Transformare Digitală. Sprijinul oferit IMM-urillor se concretizează în servicii support de inovare oferite pe parcursul a maxim8 ore. Un expert TranS4MEr va fi desemnat pentru a ajuta IMM-urile să revizuiască și să intrepreteze rezultatele unei evaluării făcute cu instrumentul ADMA TranS4Mer Scan, să-și evalueze performanța utilizând cele șapte domenii de transformare (1- Advanced Manufacturing Technologies, 2: Digital Factory. 3: ECO Factory. 4: End-to-End Customer Focussed Engineering, 5: Human Centred Organization. 6: Smart Manufacturing. 7: Value-Chain Oriented Open Factory) și să își conceapă propriul plan de transformare. Împreună, IMM-ul și expertul TranS4Mer, vor identifica indicatori de preformanță și obiective concrete și personalizate pentru transformarea afacerii

Începând cu februarie 2023, IMM-urile ale căror planuri de transformare digital au fost selectate, vor putea aplica la faza de Revamp a Primului Apel deschis ADMA TranS4MErs. IMM-urile pot beneficia de servicii support de inovare în cuantum de maxim 40 de ore. În această etapă, expertul TranS4MEr va ajuta IMM-urile să se conecteze cu Furnizorii de servicii certificați pe Platformă și să își construiască propriul set de instrumente de transformare.

Aplicați pentru apelurile deschise !

 

! Oportunități pentru TranS4MErs !

Doriți să ajutați consorțiul ADMA TranS4MErs să ofere asistență de înaltă calitate IMM-urilor producătoare din Europa? Puteți deveni un TranS4MEr certificat! TranS4MErs sunt experți în producție digitală, care sprijină și ghidează IMM-urile pe parcursul călătoriei lor de digitalizare.

Pentru a vă alătura rețelei, trebuie să finalizați cursul de pregătire de integrare TranS4MEr I, compus din trei module de e-learning care acoperă metodologia și instrumentele ADMA TranS4MErs și un webinar live cu un expert din consorțiu. După ce primiți marca de calitate ADMA TranS4MErs, puteți începe să vă conectați cu IMM-urile și să lucrați cu acestea.

 

! Oportunități pentru Prestatori de servicii !

Oferiți servicii și instrumente inovatoare pentru a permite transformarea digitală a IMM-urilor producătoare? Prezentați-le pe platforma ADMA TranS4MErs xChange!

Catalogul platformei xChange colectează o gamă largă de instrumente de înaltă calitate și certificate legate de transformare digitală pentru IMM-uri. Pentru preezntarea ofertei de servicii și a intra în legătură cu companii și TranS4MErs din întreaga UE, trebuie să vă înregistrați în platforma xChange

Informații suplimentare despre proiectul ADMA TranS4MErs și despre modalitatea de înregistare în  platforma xChange se pot obține la ADR Nord-Vest, partener ADMA.