Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Innovation Norway România anunță lansarea unei noi oportunități de finanțare pentru start-up-uri în cadrul programului de creștere a IMM-urilor din România, prin granturile EEA și Norvegiene. 

Apelul se adresează IMM-urilor cu activitate de cel puțin 6 luni și maxim 4 ani, care operează în unul din cele trei domenii prioritare ale programului: industria verde, industria albastră și tehnologia informației și a comunicațiilor.   

Activitățile eligibile

Activitățile proiectul trebuie să se încadreze în cele trei domenii de activitate specifice apelului și să contribuie direct la creșterea veniturilor și la dezvoltarea capacității start-up-ului.

Valoarea grantului  

Valoarea totală a finanțării per apel este de 1.000.000 euro. Per proiect, grantul poate varia între minim 10.000 euro și maxim 200.000 euro.

Partenerii eligibili

Start-up-urile pot aplica împreună cu parteneri care sunt entități din România, Norvegia, Islanda sau Liechtenstein. Un partener eligibil este orice entitate privată sau publică, comercială sau non-comercială, înființată legal pe teritoriul unuia din cele patru state: România, Norvegia, Islanda sau Liechtenstein.

Termenul limită

Proiectele pot fi depuse până în data de 18 noiembrie 2021, ora României (ora 14.00).

 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați următorul link: SMEs Growth Programme Romania, Support for start-ups.