Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Enterprise Europe Network

De 15 ani în sprijinul IMM-urilor cu ambiții internaționale

Lucrați în sectorul modei sau al designului vestimentar și doriți să dezvoltați un parteneriat inovator?  

WORTH Partnership Project este un proiect finanțat prin programul COSME al Uniunii Europene. Aceasta creează și sprijină colaborări transnaționale între designeri, creativi, întreprinderi producătoare (IMM-uri), meșteșugari, producători locali și întreprinderi tehnologice care doresc să dezvolte produse inovatoare, în domeniul designului.  

WORTH Partnership Project se află la a doua ediție a programului, prima ediție s-a desfășurat în perioada 2017-2021. Au fost selectate 152 de parteneriate transnaționale în perioada 2017-2020, implicând 349 de parteneri din 34 de țări UE-COSME.

În cadrul acestui apel sunt finanțate următoarele sectoare: textile, modă, încălțăminte, piele, mobilier și amenajare a locuinței, design interior, arhitectură, bijuterii și accesorii; și desfășoară oricare dintre următoarele activități comerciale: proiectare, producție sau dezvoltare tehnologică.

Mai multe detalii despre activitățile eligibile și modul de aplicare puteți consulta accesând link-ul următor: https://worthproject.eu/wp-content/uploads/2021/10/b.-Eligibility-criteria.pdf.  

Apelul este deschis în perioada 19 octombrie 2021 – 2 februarie 2022.  

Pentru completarea formularului de înscriere accesați următorul link: https://worthproject.eu/worth-project/