7 organizații partenere aproape de tine, în Transilvania. Combinăm expertiza internațională cu cunoașterea locală pentru a vă aduce inovația pe noi piețe.

O gamă largă de servicii pentru

IMM-urile orientate spre creștere

PARTENERIATE INTERNAȚIONALE

Profile de afaceri

Evenimente de brokeraj

Misiuni economice

CONSILIERE

Sfaturi privind legislația și standardele UE

Acces la noi piețe

Expertiză IP

INOVAȚIE

Acces la finanțare

Servicii de îmbunătățire a managementului inovării

Transfer tehnologic

Dacă eşti o companie, îţi cauţi parteneri de afaceri, finanțare sau acces pe noi piețe, te poți baza pe sprijinul Enterprise Europe Network. De 12 ani, EEN este alături de Întreprinderile Mici și Mijlocii din Transilvania.

Suntem o echipă formată din 7 instituții din Transilvania conectate la întreaga lume. Combinăm expertiza internațională cu cunoașterea locală pentru a vă aduce inovația pe noi piețe.

Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene, cu peste 3.000 de experți în peste 60 de țări care vine în sprijinul mediului de afaceri autohton pentru dezvoltarea afacerilor sau identificarea de noi piețe.

În Transilvania, doar prin Enterprise Europe Network IMM-urile pot beneficia de următoarele servicii GRATUITE:

Accesul la parteneriate internaționale

Accesul la noi pieţe şi internaţionalizare prin: asistenţă pentru identificarea de parteneri de afaceri sau tehnologii; organizarea de evenimente de brokeraj, misiuni economice, conferinţe şi ateliere de lucru; realizarea profilului de cooperare al companiei dvs. şi publicarea lui în baza de date a EEN – Reţeaua gestionează cea mai mare bază de date cu oportunităţi de afaceri din Europa prin intermediul căreia companiile pot stabili parteneriate internaţionale.

Informare şi consultanţă privind legislaţia UE

Consultanţă privind legislaţia europeană, standarde şi drepturi de proprietate intelectuală (IPR); informaţii şi aspecte practice legate de reglementările şi  oportunităţile pieţei europene a bunurilor şi serviciilor, inclusiv sistemele de impozitare şi alte taxe aplicabile la export. Acces la cadrul legislativ european şi posibilitatea de a contribui la formarea şi îmbunătăţirea politicilor UE pentru IMM-uri prin transmiterea punctului de vedere în cadrul consultărilor publice europene.

Servicii de inovare şi transfer tehnologic

Consilierea IMM-urilor inovatoare pentru a cunoaşte oportunităţile de finanţare pentru proiecte de Cercetare şi Inovare (de exemplu Orizont 2020, Instrumentul pentru IMM-uri); identificarea de soluţii de tehnologie şi transferul tehnologic în procesul de inovare; informaţii despre politicile şi programele de inovare, cercetare şi dezvoltare tehnologică; pachete personalizate pentru îmbunătățirea managementului inovării.

Conectați la întreaga lume!

Sprijinim IMM-urile ambițioase să inoveze și să crească la nivel internațional

Contactați-ne!

4 + 12 =